SNACK MED GOD SAMVITTIGHED

Kender du det, at du helt uden at opdage det har tømt skålen med snacks?

MayMays Munchies er skabt ud fra et ønske om en snack, hvor du med god samvittighed kan tømme hele skålen. Munchies bygger på Ayurvediske opskrifter, der sikre et stabilt blodsukker, god fordøjelse og reel næringsværdi.

Vores Munchies er sammensat, så de kan spises af alle - børn, unge og gamle. Veganere, diabetikere, kødspisere, miljøbevidste og alle andre.

Længere nede kan du læse om alle ingredienserne og deres Ayurvediske egenskaber.

 Vigtigst af alt er dog den gode smag. Den får du med MayMays Munchies.

Vi har to varianter. Mumbai Munchies med moderart chili og Mumbai Munchies med lidt mere chili.

MED MAYMAYS MUMBAI MUNCHIES FÅR DU EN FANTASTISK SMAGSOPLEVELSE.

Munchies er sammensat af en række ingredienser, med hver deres smag og egenskaber. Her kan du læse mere om ingrediensernes egenskaber.

Gurkemeje

Gurkemeje bliver i Ayurveda kaldt for “Livets Krydderi”. Gurkemeje renser blodet og kroppens kanaler. Gurkemeje er anti-inflammatorisk og bidrager til vedligeholdelse af et godt immunforsvar.
Gurkemeje - kongen over krydderier

SPIDSKOMMEN

Spidskommen forbedrer fordøjelsessystemet og stofskiftet. Spidskommen hjælper optagelsen af mikronæringsstoffer og fremmer fordøjelsesprocessen.
Spidskommen - gude krydderi

KORIANDER

Koriander sænker kolesterol i blodet. Ligeledes hjælper koriander med at fjerne fedt ophobet i væggene i vener og arterier. 
Koriander

BUKKEHORNSBLADE

Aminosyren 4-hydroxy isoleucin mindsker optagelsen af glukose i tarmene, hvilket sænker dit blodsukker. Bukkehorn indeholder også polysaccharider, som sammen med fibre nedsætter kroppens LDL-kolesterol.
Bukkehornesblade og frø

CHILLI

Styrker dit immunforsvar.
Chilifrugten har et højt indhold af antioxidanterne A- og C-vitamin. Førstnævnte er en nødvendighed i forhold til kroppens opbyggelse og vedligeholdelse af både slimhinderne i øjne, tarme samt luft- og urinveje. De er alle en del af kroppens første forsvarslinje mod bakterier.
Faktisk er der op mod tre gange så meget C-vitamin i en chili, som i samme mængde appelsin. Derfor er der tale om reelle vitaminbomber, der styrker immunforsvaret betydeligt pga. det høje indhold af vitaminer og mineraler

Rød Chili - spicy

AJWAIN

Ajwain er en stærk fordøjelses- og nervestimulerende urt. Den har også en egenskab, der trækker dybtliggende toksiner ud af kroppen. Ajwain lindrer smertefulde led.
Ajwain frø

KIKÆRTEMEL

Kikærter er rige på vitaminer og mineraler.  Kikærter har et højt proteinindhold og er glutenfri. Bælgfrugter som kikærter er med til at holde et stabilt blodsukker.
Kikærtemel

RISMEL

Rismel har et højt indhold af vitaminer og mineraler. Indeholder ikke gluten. 

Rismel