MayMays Univers

MayMays er meget mere end Munchies. Det er et univers af smag. Jeg har min viden og inspiration fra det indiske køkken, men blander det med mine danske rødder og lokale råvarer. I mit unviers finder du knasende kikærtesnacks, krydderier og inspirerende madevents.

Chai Event - Hyggestund for dine ansatte

Har du og dine medarbejdere brug for en hyggestund. På en grå efterårsdag – eller måske some lidt julehygge?
MayMays afholder Chai events hvor vi kommer ud og servere lækker krydret og varm Chai-Tea. Eventet kan kombineres med en tasting, show and tell eller som pop-up shop. Kontakt os gerne for ideer

Skab god smag i vegetariske retter

Jeg deler gerne ud af min viden om Indiske krydderier og smagfulde retter. Vil du gerne have ny inspiration – ikke mindst til retter med linser, kontakt mig gerne. Det kan være til din kantine, et personaleevent, en aften for klubben – eller hvad du lige har i tankerne.

Herunder kan du læse lidt om hvor min viden og passion kommer fra:

Historien er kort fortalt, at jeg første gang møder Indien i 1997 og forelsker mig totalt i alle de sanseindtryk man konstant bliver bombarderet med der.  I min længsel efter at finde andre livsstile og ikke mindst madkulturer, har jeg rejst i det meste af verden. I mit køkken er der blevet eksperimenteret meget med at genskabe de smage jeg har mødt rundt om i verden. Den Indiske mad fik dog min største fascination, nok mest pga de mange retter der er så tilfredsstillende – eller comfort food – som man siger på engelsk.

År senere møder jeg min nuværende mand, på en rejse i Indien. (Han er Inder og elsker sin Madkultur) Det bliver starten på en rejse af krydderier, smage og kærlighed. Min viden kommer af praktisk erfaring, sparring med min Indiske families ”Housewifes” og min tro på at man skal følge sin intuition og smagsløg, for at opnå den rigtig gode smag. (nå ja og et par små fifs fra Svigermor…)

Krydderiernes univers

Krydderier er i min verden fantastiske. De er smukke, duftende og giver tekstur og smag til min mad. De giver mig mulighed for at lege med smage og er udslagsgivende for resultatet af enhver ret.

Har du lyst til at lege med, kan du i shoppen finde flotte dabbas med krydderier lige til at gå igang derhjemme eller i køkkenet hos en du holder af. Krydderidåsken kommer i en flot gaveæske, med kvalitetdkrydderier og inspiration til anvendelse.

Opskrifter

Prøv en enkelt Dip til MayMays Munchies. 1 del feta, 2 dele yoghurt naturel og en lille teske tørede eller friske korianderblade. Blend det hele til en blød konsistens. Den perfekte milde dip til de krydderede snacks

Inspiration

Munchies kan så meget mere end “bare” at være en snack. De kan løfte madpakken, tomatsuppen men også indgå i frokost buffen.

Brug Munchies som en del af madpakken. Din egen men også børnenes. Jeg pakker Munchies sammen med en lille beholder med humus – eller den Dip der står under opskrifterne. Hertil lidt gulerødder og andet gnavefrønt. Sidst men bestemt ikke mindst, en god håndfuld Munchies. Især GOA Munchies er velegnet til dette – men du vælger jo bare din ynglings!