MayMays Univers
Chai Event - Hyggestund for dine ansatte

Skab god smag i vegetariske retter
Herunder kan du læse lidt om hvor min viden og passion kommer fra:
Historien er kort fortalt, at jeg første gang møder Indien i 1997 og forelsker mig totalt i alle de sanseindtryk man konstant bliver bombarderet med der. I min længsel efter at finde andre livsstile og ikke mindst madkulturer, har jeg rejst i det meste af verden. I mit køkken er der blevet eksperimenteret meget med at genskabe de smage jeg har mødt rundt om i verden. Den Indiske mad fik dog min største fascination, nok mest pga de mange retter der er så tilfredsstillende – eller comfort food – som man siger på engelsk.
År senere møder jeg min nuværende mand, på en rejse i Indien. (Han er Inder og elsker sin Madkultur) Det bliver starten på en rejse af krydderier, smage og kærlighed. Min viden kommer af praktisk erfaring, sparring med min Indiske families ”Housewifes” og min tro på at man skal følge sin intuition og smagsløg, for at opnå den rigtig gode smag. (nå ja og et par små fifs fra Svigermor…)
Krydderiernes univers
Har du lyst til at lege med, kan du i shoppen finde flotte dabbas med krydderier lige til at gå igang derhjemme eller i køkkenet hos en du holder af. Krydderidåsken kommer i en flot gaveæske, med kvalitetdkrydderier og inspiration til anvendelse.
Opskrifter
Inspiration
Brug Munchies som en del af madpakken. Din egen men også børnenes. Jeg pakker Munchies sammen med en lille beholder med humus – eller den Dip der står under opskrifterne. Hertil lidt gulerødder og andet gnavefrønt. Sidst men bestemt ikke mindst, en god håndfuld Munchies. Især GOA Munchies er velegnet til dette – men du vælger jo bare din ynglings!