MAYMAYS

MayMays laver crunchy snacks med inspiration fundet i det Indiske køkken. Vi har et udvalg af produkter fra Mild Kerala Munchies til Spicy Mumbai Munchies. Herunder kan du læse lidt mere om de enkelte produkter.

Du finder forhandlere her: https://maymays.dk/forhandlere/ – eller du kan købe fra vores butik fra linket her: https://crowdfunding.coop.dk/productLine/b4c1bac5-bbfe-475f-b797-8a729cdaaa3c

Vi du også gerne forhandle MayMays Munchies, kontak os endelig. Brug for snacks til events, catering eller andet – giv os et kald og vi finder en løsning.

 

Mumbai Munchies er plantebaserede snacks, inspireret af snackkulturen i Indien. Vores snacks er alle lavet på en base af Kikærter og ris, tilsat krydderier.

Maymays Munchies er lavet med kærlighed og omhyggelighed.

MayMays Mumbai Munchies 1chili

Mumbai Munchies 1 chili

Mød vinderen af produktprisen “Sol over Gudhjem” 2021 

Mumbai Munchies 1 chili har masser af smag og et moderat chili-indhold.

Mumbai Munchies er en knasende sprød spicy snack, fyldt med smagfulde krydderier. Posen indeholder 3 varianter af krydderede snacks – krydderet så man forføres til Indiens pulserende modsætningsfyldte metropol Mumbai. Mumbai Munchies har kant, spice og er helt sin egen – ligesom byen Mumbai

Mumbai Munchies passer perfekt til en kold øl, som en del af forretten, som det crunchy element til maden eller bare lige fra posen når man har lyst. Fås i 3 chili niveauer, 1,2 og 3

100g pose

MayMays Mumbai Munchies 2 chili

Mumbai Munchies 2 chili

Mumbai Munchies 2 chili – en varm spicy snack og nummer 2 i rækken af Mumbai Munchies

100g med mere spice…

MayMays kerala Munchies no Chili

Kerala Munchies

MayMays Kerala Munchies

Kerala Munchies indeholder ikke Chili, men er krydderet med grønne krydderurter fra det Sydlige Indien. Milde smage der kommer fra Carryblade, Bukkehornsblade og Koriander. En snack der har et mildt udtryk, med et klart aftryk af smage fra den sydindiske stat Kerala

100g pose – uden chilli

MayMays Goa Munchies

GOA Munchies

MayMays GOA Munchies er en snack der er helt sin egen. GOA Munchies er udformet så de passer pefekt til at skovle lækre dips og som et knasende tilbehør til Ostebordet og Tapas.

GOA Munchies er let krydderede, moderat med chili og en krydderblanding

140g moderat chili

Spicy Mumbai Munchies MayMays

Spicy Mumbai Munchies

Spicy Mumbai Munchies 3 chili

Er du til Spicy er denne udgave lige til dig. Den perfekte makker til en kold øl.

 

 

MayMays Munchies er lavet på egne opskrifter og produceret på Sydfyn.

 

100g Pose

Crispy Breading Flour

Den perfekte makker i dit køkken. Klar til at forvandle fisk og kylling til lækre krydrede og knasende bites, hurtigt og simpelt. Blot vend kødstykkerne i MayMays Breading Flour, ind i ovnen, det var det!

Syntes du også det er svært at få smag og Umami i dine grøntsagsretter. MayMays Breading Flour har Umami, der giver en dybte til dine grøntsager. Vend lidt Breding Flour med dine ovenbagte grøntsager. Tilsæt til farsen i veggedeller eller prøv at vende dellerne i raspen inden du bager eller steger dem. Du får en crunchy overflade og masser af smag. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af MayMays Breading Flour.

Desuden er du med til at reducere madspild, idet MayMays Breading Flour er lavet af de små stykker Munchies, der ikke går med i poserne.

220g deliciousnes