Viser alle 5 resultater

Chai-Tea

220,00 kr.

Vinterdage kalder på Indisk Chai-Tea. Hos MayMays laver vi Chai fra bunden, dog har vi gjort det nemmere for dig, så du kan lave din Chai-Tea på blot 5 min.

Chai-Tea skal være krydret og have en sød tone. Vi bruger derfor rigtige krydderier og du tilsætter selv den mælkedrik du foretrækker. Om der skal lidt sukker eller honning i – er helt op til dig.

MayMays Chai-Tea kommer i pakker med krydderier og te, nok til ca 5l.

Chai-pakken indeholder 3 poser Chai-Tea – så kan du jo altid dele med nogen du holder af.

 

Gavesæt med MayMays Dabba

350,00 kr.

December tilbud: En lækker gave til en der elsker at lave mad. Normalpris 500kr, tilbud i December 350kr. Der følger opskrifter med, udviklet af MayMays.

Enhver husmor i Indien har en Masala Dabba hvor hun opbevarer de krydderier hun anvender mest. I gavesættet med MayMays Dabba, får du en krydderidåse i stål med 7 beholdere hver fyldt med lækre økologiske krydderier. Æsken ser flot ud i køkkenet og er samtidig praktisk. Inspiration og opskrifter medfølger og det hele er pakket i en flot æske med rude, så man kan se produktet. En virkelig flot gave til alle der elsker at lave mad. Dabba æsken koster 500kr incl fragt

Mad-Snacks tilbehør til din mad

300,00 kr.

Mad-Snacks er et knasende tilbehør til din mad. Om det er til Daal, ærtecurry eller Juleanden vil den knasende og kryddrede struktur tilføre knas og tilfredshedsføelse til dit Måltid.

Pakken består af 5x200g poser af Munchies

Skriv venligst ønsker til varianter i kommentarfeltet ved tjek ud

300kr incl fragt